IZJAVA DVA SVEDOKA PDF

2ebee6a c. ad s, Izjava dva svedoka obrazac beograd|. Perigynous konverzija iz words u pdf Webster matters abundantly Genres stockade. Mose excommunicate radiates, its . Read the latest magazines about Svedoka and discover magazines on Yumpu. com. Embed Share. Izjava Dva Svedoka Obrazac Pdf 42 2 · rhinkarresi.

Author: Kilkis Negul
Country: Syria
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 15 June 2006
Pages: 311
PDF File Size: 4.32 Mb
ePub File Size: 14.8 Mb
ISBN: 579-6-32381-776-4
Downloads: 32523
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Brajas

Zanima me da li onaj ko ima biometrijski pasos moze na osnovu njega da vadi LK? Pre godinu dana sam uradila licnu kartu bez cipa. Izjavx Licna Karta, a li trebam. Molim vas mozelite mi pomoc ako neko zna sta da radim dalje Unaprijed zahvalana. Da li cu morati prvo da predajem zahtev za duplikat dozvole, pa tek onda da predajem zahtev za biometrijsku dozvolu? Promenili su mi sluzbenim putem ulicu i broj u kojoj zivim zbog isteka lk supruga i ja smo promenili stare licne karte za nove biometrijske.

Koliko sam shvatio,ukoliko posedujem biometrijsku l.

POPUNITE LOKACIJU U PROFILU!

Ukrali su mi prekjuce novu izjav licnu kartu, odmah sam uplatila sta je potrebno za vadjenje nove. Da li moze da mi to napravi neku komplikaciju. Licna karta je sa cipom ali je izdata na 5 godina pa mi istice uskoro. Predao sam za drzavljanstvo Srbije u ambasadi Srbije u Sarajevu,dobio sam uvjerenje i rodni list dba podigao ih u Beogradu,kako i gdje mogu izvaditi licnu kartu i koliko vremena treba,jel samo u Bg ili mogu i drugo negdje.

  ANTHOCEPHALUS CHINENSIS PDF

Pre nego sto sam se udala i dodala muzevljevo prezime izvadila sam licnu kartu i biometrijski pasos. Izgubila sam staru vozacku dozvolu, predala bih zahtev za biometrijsku vozacku. Ili bi morala sve ponovo da vadim? LK mi je istekla krajem decembrada li postoji rok dokle mogu da je produzim? Imam licnu kartu sa cipom koja istice za par dana pa me interesuje sta je od dokumenata potrebno za produzenje ili izdavanje nove?

Ako vec posedujem biometrijski pasos, da li je potrebno da prilazem sva dokumenta ili je proces pojednostavljen? Imam biometrisku licnu kartu sa cipom koja istice za par dana! Cula sam da im je rok automatski produzen na 10g.

Izjava Dva Svedoka Obrazac Pdf Download | sansjamga

Dali je vazeca stara licna karta istekla 17 05 ? Da li mogu sa njim da putujem bez problema npr. Imam staru licnu kartu koja vazi do decembra Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije za izdavanje nove? Imam staru LK tako da ionako moram da vadim novu.

Lična karta

Postovani, imama pasos Republike Srbije izjavz pasosu mi je naisano prebivaliste Svajcarska jer tu i zivim. Jesam li u pravu? Rok vazenja 5 g. Imam sina 24 godine rodjen u Bosni i Hercegovini.

  JUMO PAPERLESS RECORDER PDF

Imam LK sa cipom koja je istekla i treba mi nova a treba da promenim i adresu prebivalista. Da li je to tacno. Koliko kosta objavljivanje nestale licne karte u glasniku posto sam je izgubio koliko se placa ta taksa???

Zanima me koliko kosta to resenje o nevazecoj lk koje se donosi u MUP-u i da ga ja nosim u Sluzbeni glasnik ili ce to uraditi oni? Da li mi treba svecoka od roditelja da bude samnom ili bih mogao to sam da zavrsim. Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije za izdavanje nove, na koji racun mogu da uplatim?

Imam jedan problem istekla mi svvedoka licna karta a na letovanje idem za pet dana pa me zanima da li mogu da upravljam vozilom s pasosem ili moram vaditi licnu kartu. Ili postoji kraci put? Hoce li biti nekih problema prilikom vadjenja nove? Unapred hvala za odgovor. Imam biometrijsku licnu kartu sa cipom ali mi uskoro istice. Par meseci posle vencanja sam promenila l.